Rv 6+6. Kohta vaihtuu taas viikko, hui!

Varhain aamulla vessareissu tarjoili säikähdyksen. Pyyhkiessä paperiin tuli ruskeaa tuhrua. Pari kertaa piti nielaista, vaikka toki silmät sanoivat, että kyse oli sangen vaatimattomasta määrästä ja sekin oli ruskeaa eikä kirkkaanpunaista. Uni ei meinannut silti enää tulla silmään, ja kun lopulta nukahdin, näin ensimmäistä kertaa unta keskenmenosta. Unessa aloin vuotaa verta oikein kunnolla, niin että vessassa oli sekä paperi että kädet ihan veressä. Yhhhh.

Pieni tiputtelu on jatkunut koko päivän, mutta niin vähäisenä, että olen rauhoittunut. Lupaan olla panikoimatta kunhan ei tule oikeaa vuotoa vaan tällaista pientä tuhrua.

Olen ollut tänään paljon paremmalla mielellä, mihin on varmasti vaikuttanut selkeästi myös se, että mies on nyt rentoutunut ja hyväntuulinen, kun eilen tapasi ystäviään ja vietti mukavan illan. Tänään syöminen on sujunut paremmin kuin aiemmin tällä viikolla: söin ihan oikean aamiaisen (paahtosämpylöitä, metvurstia ja juustoa, nomnomnom), välipalan (jogurtti ja karjalanpiirakka + keitettyä kananmunaa) ja päivällisen, jonka "oikeudesta" voi joku tietysti olla eri mieltä: kävimme nimittäin mäkkärissä... Puolustaudun kuitenkin sillä, että otin Big Mac -ateriani lisukesalaatilla ja tuoremehulla.

En vielä ole päättänyt, onko parempi vointi eilen ostamieni Sea band -rannekeiden ansiota, vai onko nyt vain jostain syystä hyvä päivä. Aika kertoo.