Tänään rv 17+3, joten tarjoilen uuden mahakuvan. Tuntuu kyllä, että maha näyttää kuvassa isommalta kuin mitä se on, sillä edelleen käytän ihan sujuvasti normaalifarkkujani.

17+3

Toissapäivänä tunsin ensimmäistä kertaa ihan sataprosenttisen varmasti vauvelin liikkeet. Vatsassa tuntui pienen pieni muksahdus, joka tosiaan tuntui samalla myös vähän siltä, kuin kupla olisi puhjennut. Se oli niin selkeästi ihan pikkuruisen potkun tuntuinen, ettei siitä voinut erehtyä. Istuin ja virnistelin typerän näköisenä, se oli jotenkin niin älyttömän hieno kokemus.

Ihan noin selkeitä pieniä muksahduksia ei ole sen jälkeen juuri tuntunut, mutta kyllä tuo massu ihan siltä tuntuu, että siellä välillä jokin pieni liikkuu. Tuntemuksia on vaikea kuvata muuten kuin sanomalla, että kohdussa "tuntuu hassulta".

Posti toi tänään huuto.netistä huutamani mammafarkut - ensimmäiset äitiyshousuni siis! Vedin ne jalkaani ja totesin, että ne putoavat jalasta, koska vatsan päälle tuleva trikoo-osa on niin valtaisa. Tarkempi tutkiminen osoitti myös, että lanteilla ja reisissä saisi olla hieman enemmän tilaa ja lahkeissa pari senttiä lisää pituutta. Vedin housut pois jalastani ja olin tyytymätön.

Hetken kuluttua päätin kuitenkin sovittaa housuja uusiksi. Koin ahaa-elämyksen tajutessani, että trikoo-osassa oli itse asiassa jonkinlainen kuminauha + nappi -viritelmä, jolla sen yläreunaa sai kiristettyä huomattavasti. Vaihdoin nappikiinnityksen viimeisestä reiästä noin 25 reikää kireämmälle, ja johan pysyivät housut jalassa. Eivät ne ehkä kauneuskilpailuja voita tuon reilun kiristyksen ja lahkeiden hienoisen lyhyyden takia, mutta kyllä ne ainakin kotikäytössä ovat niistä maksamani 13 euron arvoiset... ainakin jos tässä ei kovin pahasti persaus leviä kilojen karttuessa!