Rv 6+0. Tänään saavutettiin yksi virstanpylväs lisää: ensimmäinen oksennus. (Tiedän, että kaikki potentiaaliset lukijat haluavat lukea tästä...)

Meillä oli ystäviä kylässä, kun huono olo iski. Hipsin vähin äänin kylppäriin ja kokoilin itseäni vähän aikaa. Ystävät lähtivät hieman myöhemmin ja vain muutama minuutti sen jälkeen oli sännättävä posliinipuhelimen ääreen. Kovin pahasti ei sentään tullut tavaraa ulos, mutta sen verran kuitenkin, että se lasketaan Ensimmäiseksi Viralliseksi Raskauspahoinvoinniksi. Hyvä, että ystävät ehtivät leikki-ikäisensä kanssa lähteä, etten jäänyt kiinni - pakkohan minun olisi ollut selittää, ettei kyse ole mistään tarttuvasta.

Nyt illalla on ollut myös melko huono olo. Päivän ainoa lämmin ateria jäi ihan liian myöhäiseksi, joten verensokeri pääsi liian alas. Normaalisti hypoglykemia aiheuttaa minussa kiukun lisäksi lähinnä heikotusta ja käsien tärinää, mutta tällä kertaa etoi ja maailma alkoi pyöriä. Tuli kiire päästä sohvalle ja saada jalat ylös. Toivottavasti tästä ei ala mikään kahden kuukauden oksennusrumba.

Lisäsin tuonne sivupalkkiin monessa muussakin blogissa nähdyn vauvalaskurin, sillä on tavallaan ihan kiva nähdä, miltä masuasukki milloinkin näyttää (tällä hetkellä lähinnä avaruusolennolta...). Tiedän kyllä, että tuulimunaraskauden mahdollisuus on edelleen olemassa, mutta en jaksa uskoa, että laskurin lisääminen blogiin jotenkin erityisesti toisi ylleni huonoa onnea tai huonoa karmaa.