Tänään oli toinen neuvolakäynti - mukavaa! Tapasimme miehen kanssa nyt virallisen neuvola"tätimme", kun ensimmäisellä kerralla oli sijainen, ja ainakin minä pidin hänestä kovasti (ei sillä, että siinä sijaisessakaan mitään vikaa olisi ollut!).

Vauveli ei tainnut tykätä dopplerista, sillä heti kun syke saatiin kuulumaan, pieni vaihtoi äkkiä asentoa tai paikkaa ja kuuluvuus katosi. Tämä toistui vajaa kymmenen kertaa, ja neuvolantäti naureskelikin, että vauva on tosiaan liikekannalla. Vaan mikäpäs tuolla masussa on melskatessa, kun siellä on vielä tässä vaiheessa mukavasti tilaa.

Viikkoja: 15+4
Paino:  -400g viime kerrasta (ei haittaa vielä tässä vaiheessa...)
RR: 114/66
U-prot ja U-Gluk: -
Hb: 125
Vauvan syke: 148

Hemoglobiini oli laskenut siinä määrin, että minulle suositeltiin jo jotain mietoa rautavalmistetta. Tukkoiseen nenään voi kuulemma ensi hätään kokeilla jotain kosteuttavaa suihketta. Neuvolantäti arveli myös, että minun kannattaa kiinnittää enemmän huomiota siihen, että juon tarpeeksi päivän aikana.

Eilen otin ensimmäisen mahakuvan. Siitä ei tullut kauhean hyvä, kun otin sen itse ihan vain käsivaralla, mutta kyllä siitä kehitys näkyy. Tai siis näkyisi, jos olisi mihin verrata. Eipä tuosta masusta vielä ulkopuolinen mitään huomaa, mutta omiin silmiin muutos on kyllä jo ihan selkeä.

15+3