Rv 16+6. Aika kuluu nyt selvästi nopeammin kuin aiemmin! Vaikea uskoa, että raskauden puoliväli häämöttää vain muutaman viikon päässä. Otin 16+3-päivänä seuraavan masukuvan, mutta koska unohdin laittaa sen silloin näkyviin ja 17+3 on jo suhteellisen lähellä myös, taidan odottaa seuraavaa kuvaa - ei se vatsan kasvu viikossa kovin merkittävää ole kuitenkaan.

Omat farkut menevät edelleen ihan nätisti jalkaan, mutta alkavat kyllä tuntua selkeästi täydemmiltä kuin tähän mennessä. Kyllä tuo masu siis ihan selkeästi pyöristyy, vähän kerrallaan. Tällä hetkellä odottelen kärsimättömänä selviä liikkeitä, sillä niitä ei oikein vielä tahdo tunnistaa. Jos syön jotain makeaa, alkaa vähän sen jälkeen vatsassa tuntua hassulta, ja veikkaan sen johtuvan vauvan liikkeistä, mutta muulloin en oikein erota, mikä on vauvan ja mikä ihan vaan suolistossa pyörivän kaasun aiheuttamaa... No, sitä mukaa kun pieni kasvaa, pitäisi liikkeidenkin muuttua selkeämmiksi!

Paino ei ole vieläkään noussut yhtään, enkä tiedä pitäisikö siitä olla hyvillään vai huolestunut. Enimmäkseen se pyörii lukemissa 77,1-77,3 - tänä aamuna vaaka näytti kuitenkin vain 76,3. Toivottavasti se on lähinnä nestehukkaa, yritän tänään tankata enemmän.