Rv 9+6. Huomenna tiitiäinen saa ylennyksen alkiosta sikiöksi. Hurjaa!

Mökkiviikonloppu sujui hyvin, vaikka sää olikin kylmä ja sateinen. Uudet maisemat paransivat oloa kummasti, eikä koko viikonloppuna tarvinnut oksentaa kertaakaan ennen kuin pääsimme kotiin - sitten oksu lensikin komeassa kaaressa. Ilmeisesti oman kodin hajut tosiaan lisäävät pahoinvointia, sillä jouduin syöksymään vessaan oksentamaan melkein välittömästi päästyäni sisään asuntoon.

Tänään maksetaan sitten ilmeisesti siitä leppoisasta viikonlopusta: olo on ollut melko kamala koko päivän. Heti aamusta tuli oksennus kun yritin mennä keittiöön. Keittiön haju oli liikaa sietokyvylleni, joten vessaan tuli sännättyä todella sukkelasti. Koko päivänä ei ole tehnyt mieli syödä juuri mitään ja ajatuskin lämpimästä ruoasta oksetti. Lopulta päädyin keittämään mannapuuroa, jota sentään sain lautasellisen syötyä.

Väsyttää. Väsyttää enemmän kuin vain fyysisesti. Olen jotenkin henkisesti väsynyt tähän huonoon oloon ja voimattomuuteen. Ainoa lohtu on tietoisuus siitä, että pahoinvointi yleensä merkitsee raskauden sujuvan hyvin. Ehkä tämä tästä muutaman viikon kuluessa lakkaa...